fbpx

Українська Галицька Партія: розбудовувати країну починаємо з Галичини

Суспільство 15:47, 16.09, 2015

У вівторок, 15 вересня, в Івано-Франківську відбулась зустріч львівських громадських активістів, які об’єднались в Українську Галицьку Партію, із партактивом та громадськими діячами Івано-Франківщини.

На зустрічі львів’яни ще раз розповіли про суть та цілі створення партії, про її членів та поділились позитивним досвідом діяльності на Львівщині.

Зокрема, голова Львівської обласної організації УГП, автор багатьох культурно-історичних проектів Тарас Чолій зауважив, що однією з цілей створення партії є "привести до влади молодих, чесних людей, які не заплямують свою репутацію корупційними чи іншими скандалами і після отримання мандата. Зараз нам важливо показати, що є нова генерація людей, які не хочуть жити за старими правилами".

"Перш за все, ми хочемо навести лад у себе, на Галичині, без популістичних заяв, а реальними справами. Тому в партії ми згуртовуємо енергійних людей, які уже своїми справами довели готовність та вміння змінювати життя свого середовища на краще. І тепер вони можуть показати цей досвід у політиці,  говорить голова Івано-Франківської обласної організації УГП Віктор Кімакович. – Нехай поки що це буде місцевий рівень. Ми покажемо тут, на що ми здатні, а прийде час – то поїдемо і до Києва. А зараз починаємо розбудовувати Україну з Галичини".

"Головне – не боятись брати на себе відповідальність, – говорить член УГП, учасник АТО, доброволець Антон Петрівський. – Так, як чоловік, створюючи сім’ю, бере на себе обов’язок її оберігати, так і люди, які творять державу, зокрема, беруть участь в управлінні, мають відчувати свій громадянський обов’язок. Україні у владі таких бракує, а Українська Галицька Партія якраз об’єднала відповідальних, соціально активних громадян. Можливо, вони молоді, можливо, не розкручені, але вже багато встигли зробити і не особисто для себе, а для свого міста чи села. І вони точно не йдуть у владу, аби ділити землі чи брати хабарі".

Для довідки:

УГП – це нова українська крайова партія, яка свою роботу будує на розумінні, що боротися потрібно не з наслідками, а з причинами проблем, яких достатньо є і на місцевому рівні. Політика зосереджується на розвитку громад. Мета – захист інтересів та максимальний розвиток Галичини (джерело: http://www.uhp.org.ua/).

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: