fbpx

Українську Галицьку Партію в Івано-Франківську очолила відома волонтерка

Політика 17:59, 15.02, 2016

Івано-франківський міський осередок Української Галицької Партії очолила відома волонтерка, координатор руху "Поранені SOS" Наталя Сербин.

Про це повідомляється на сторінці партії у мережі Фейсбук.

"Наша Івано-Франківська організація обрала нового очільника. Тепер головою міської організації УГП є Наталя СербинТаке рішення було прийнято під час зборів Франківської міської організації УГП, які відбулися у суботу. Наталя є дуже непересічною людиною для Івано-Франківська", –йдеться у повідомленні.

У коментарі КУРСу Наталя Сербин розповіла, чому саме долучилась до УГП. 

"Українська Галицька Партія об’єднує молодих політиків та громадських активістів, ґрунтується на цінностях і принципах роботи, які відповідають моїм особистим переконанням", – зазначила Наталя Сербин.

Основне завдання Наталі Сербин на посаді голови міського осередку полягатиме у розбудові партійної структури та формуванні нової політичної еліти в Україні.

"Україна в стані політичної кризи, скільки б не було перевиборів, ситуація суттєво не зміниться. Оскільки не змінюються ні принципи ведення політичної діяльності, ні люди, які є політиками. Одним із завдань на сьогоднішній день є формування нової політичної еліти. Нам потрібна нова команда політиків на всіх рівнях. Розбудова партії є основним завданням. В час, коли велика антипатія до політики, це не є просто, але цю непопулярну роботу також потрібно робити. Краще діяти, аніж чекати і надіятися, що хтось зробить за нас", – заявила Сербин.

При цьому Наталя Сербин не збирається припиняти волонтерську діяльність.

"Я не припиняю волонтерську роботу, поки війна і є люди, які потребують допомоги, я буду робити все що можу. Політична діяльність ґрунтується на зовсім інших принципах роботи, тому вона не буде пов’язана з волонтерством", – зазначила Сербин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: