fbpx

Українцям дали можливість стріляти у депутатів Верховної Ради

Стиль життя 17:27, 21.03, 2016

У мережі з'явилася гра Rada Invaders - Завойовники Ради, метою якої є знищення піксельних депутатів Верховної Ради.

Гра Rada Invaders створена за принципом кульової аркади Space Invaders випуснкиком Києво-Могилянської академії Антоном Багаєвим. Мета гравця – знищити з гармати "ворогів" у формі сесійної зали українського парламенту, пише Styler.

Депутати насуваються на гравця, намагаючись розчавити його своєю "більшістю", і стріляють у відповідь. З кожним новим рівнем "парламентських читань" швидкість наступу "депутатів" зростає. Періодично на екрані з'являються Олег Ляшко і Михайло Добкін. У грі також використовуються характерні звуки, які можна почути на засіданнях парламенту. 

"Для мене Rada Invaders  це просто іграшка, яку досить легко було створити за кілька вечорів, але вона може насмішити і на хвилю відволікти від проблем. Я не вкладав у неї жодного політичного підтексту, це просто стара гра на новий лад. Популярність гри стала для мене несподіванкою, і тепер я тішуся кожній новій хвилі гравців, які заходять на гру після нових публікацій на сайтах і в соцмережах",  каже автор гри Антон Багаєв із студії Dontgiveafish.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: