fbpx

Укрзалізниця продемонструвала нову лінію пасажирських вагонів. ФОТО

Суспільство 14:10, 18.10, 2018

Усі новозбудовані та модернізовані пасажирські вагони Укрзалізниці матимуть нову ліврею та індивідуальне регулювання температури повітря в кожному купе.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"Тестуємо нову ліврею для пасажирських вагонів. Так будемо їх фарбувати після капітально-відновлювального ремонту та ті, що вже будують для залізниці на заводі. Для пасажирів це також буде своєрідним маркером – такі вагони буде видно відразу. Нова якість подорожей, яку ми крок за кроком впроваджуємо,  це не лише фарбування у корпоративні кольори. Цей вагон перший, де в кожному купе є індивідуальне регулювання температури повітря. Будемо таке практикувати і далі",  зазначив керівник Укрзалізниці.

Також Євген Кравцов підкреслив, що в цьому році Укрзалізниця набрала непоганий темп ремонтів у пасажирському сегменті. Загалом з початку 2018 р. капітально-відновлювальним ремонтом в умовах власних депо та на заводах було оновлено 73 пасажирські вагони.

"Власними силами відремонтували 46 вагонів. Для порівняння: у минулому році у цей період було лише два вагони після КВР. План до грудня 2018-го  відновити ще 53. А за кілька місяців очікуємо поповнення парку першими новими вагонами виробництва Крюківського заводу",  резюмував очільник компанії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: