fbpx

Укрзалізниця запускає прямий поїзд Кременчук – Ворохта

Суспільство 17:43, 25.05, 2018

Мешканці Центральної України зможуть дістатися до Львова та Прикарпаття без пересадок.

З 16 червня поїзд № 143/144 Київ – Івано-Франківськ, Ворохта вирушатиме з Кременчука. Він курсуватиме через день по парних числах у напрямку Ворохти, по непарних – у напрямку Кременчука, інформує прес-служба Укрзалізниці.

"Кременчук – важливий промисловий центр Полтавщини, що входить у десятку найбільших агломерацій України. Завдяки новому, подовженому маршруту поїзд з’єднає Кременчук із Вінницею, Хмельницьким, Тернополем, Львовом, Івано-Франківськом та рекреаційною зоною українських Карпат. Також залізничне сполучення із Західною Україною отримають мешканці прилеглих районів та міст Хорол, Ромодан, Бориспіль та інших",  прокоментував в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Він також додав, що Укрзалізниця продовжує підвищувати стандарти сервісу, створює більш комфортні умови для подорожей та старається максимально враховувати побажання пасажирів:

"Ми постійно аналізуємо попит на пасажирські перевезення й заповненість поїздів, щоб швидко призначати поїзди там, де це дійсно потрібно".

Поїзд вирушатиме з Кременчука о 13:40, прибуватиме до Києва о 19:50. З Києва поїзд відправлятиметься о 20:19, до Львова прибуватиме о 06:10, до Івано-Франківська – о 08:55, до Ворохти – об 11:58.

У зворотному напрямку з Ворохти поїзд вирушатиме о 13:50, з Івано-Франківська – о 17:01, зі Львова – о 19:45, у Київ прибуватиме о 06:12, у Кременчук – о 12:10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: