fbpx

«Ураган» здобув бронзові нагороди футзальної Екстра-ліги

Спорт 19:51, 30.05, 2014

Івано-франківський «Ураган» здобув бронзові нагороди чемпіонату Екстра-ліги сезону 2013-2014. У боротьбі за третє підсумкове місце команда Сергія Гупаленка переграла донецький «Єнакієвець» із загальним рахунком 10:3.

«Ураган» активно розпочав другий матч серії за третє місце (в першій зустрічі прикарпатці були  сильнішими 7:1). Вже на 3-ій хвилині Петро Шотурма свій прохід по центру завершив ідеальною передачею вліво і досвідчений Андрій Сімка точно пробив по порожніх воротах – 1:0. Дві хвилини по тому франківці подвоїли перевагу. Сергій Якунін був першим на добиванні, влучно пробивши під поперечину. Втім, ще до завершення першого тайму «Єнакієвець» скоротив відставання завдяки голу Хурсова (2:1).

Як не намагався у другому таймі донецький клуб зрівняти рахунок, «Ураган» успішно відбивав усі спроби суперників. Більш того, на 30 хвилині молодий Тарас Королишин вдало відгукнувся на передачу Сімки, точно пробивши з семи метрів – 3:1. «Єнакієвець» продовжував тиснути на ворота Кирила Ципуна, і за п’ять хвилин до завершення зустрічі таки скоротив відставання – 3:2. Відзначився Артем Рось, який повернув інтригу в матч. Проте «Ураган» вдало вистояв у завершальні хвилини і заслужено виборов бронзові нагороди.

Варто додати, що для івано-франківського клубу ці нагороди стали четвертими поспіль. Після «золота» 2011 року підопічні Сергія Гупаленка здобували бронзові нагороди, а минулого року фінішували зі «срібним» здобутком. У цьогорічній першості Екстра-ліги «дракони» не змогли пробитися до фіналу, програвши серію харківському «Локомотиву», втім, у «бронзовій» серії проти «Єнакієвця» були сильнішими із загальним рахунком 10:3.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: