fbpx

Urban Space 100 оголосив про старт подачі заявок на ґранти

Суспільство 19:42, 15.09, 2017

З 15 вересня по 15 жовтня 2017 року триває подача заявок на ґранти від громадського ресторану Urban Space 100. Свої ідеї автори можуть подавати на розгляд з будь-якого куточка України. Головне – реалізувати проект в Івано-Франківську.

На цей час фінансову підтримку вже отримали 50 проектів. Серед них: День вуличної музики (2016 та 2017 р.), проект "Велореанімація", Child-Friendly Public Space, реставрація дверей на вул. Курбаса, 5 та вул. Шашкевича, 1 і 5, урбан-фестиваль "Сеанс Міського Сканування", проект "Відчуй Україну", видання антиутопії Курта Воннеґута "Ґалапаґос" та Олдоса Гакслі "Який чудесний світ новий!" в рамках проекту "Вавилонська Бібліотека".

Ґрантова програма від громадського ресторану Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська.

Подаватися можуть некомерційні проекти, заповнені за формою, та які мають конкретний результат та цілі. Структура та етапи реалізації проекту мають бути чітко прописані у заявці.

Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в м. Івано-Франківськ.

До заявки обов’язково додається відеозвернення (до 3 хвилин), де автор презентує проект у довільній формі. Це – можливість звернутися до усіх учасників Urban Space 100 та коротко розкрити суть проекту. 

Для отримання фінансування заявку необхідно подати через одного із засновників, який
винесе вашу ідею на розгляд. Рішення щодо підтримки проектів приймають співзасновники ресторану на щоквартальних загальних зборах. Якщо ви надіслали запит учаснику і не отримали відповідь або отримали негативну відповідь, ви можете звертатися до інших. Будьте зацікавлені знайти прихильника вашої ідеї серед одного із засновників ресторану і переконати його подати ваш проект на голосування. Надішліть документи учаснику з поміткою "Проектна заявка Urban Space 100" – https://goo.gl/HRkyWB

Ознайомитися з правилами детальніше можна на сайті: http://urbanspace.if.ua/uk/get_grant

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: