fbpx

Мешканець Яремче став головою Волинської облради

Політика 20:58, 26.11, 2015

Під час засідання першої сесії сьомого скликання відбулось голосування за голову Волинської обласної ради.

Сесія Волинської облради відбулася сьогодні, 26 листопада.

Депутати вирішили, що обговорення кандидатур, яких виявилося дві, відбудеться публічно. Представники партії УКРОП висунули Ігоря Палицю, ПП БПП "Солідарність" – Володимира Бондара, пише "ВолиньPost".

Лічильна комісія підбила підсумки голосування, яке тривало годину, і оголосила, що головою Волинської обласної ради обрали Ігоря Палицю.

1

Із 64 присутніх на засіданні депутатів за Володимира Бондара проголосували – 25, за Ігоря Палицю – 39.

Володимир Бондар подякував усім, хто його підтримав, а Палиці побажав успіху.

Ігор Палиця своєю чергою прочитав присягу і попросив колег дуже не критикувати його роботу, якщо він буде помилятись, адже обраний головою обласної ради вперше.

До слова, Ігор Палиця раніше очолював Одеську ОДА. Офіційно мешкає у Яремче на Прикарпатті – прописаний в одному з яремчанських готелів.

Довідково:

З 1999 року до 2003 року – в.о. члена правління, комерційний директор, голова правління ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття». Відтак Ігор Палиця пересів у крісло голови правління ВАТ "Укрнафта".

"Нафтохімік Прикарпаття" пов'язують з гірськолижним туристичним комплексом «Буковель» в Івано-Франківській області, власником якого є ТзОВ «Скорзонера». І ВАТ «Укрнафта», і «Нафтохімік Прикарпаття» пов'язують з бізнес-групою «Приват», яку очолює мільярдер і власник «Дніпра» Ігор Коломойський, пише Вікіпедія.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: