fbpx

У Маріуполі пройшла ротація зведеного загону поліції Івано-Франківської області. ФОТО

Суспільство 10:12, 17.12, 2015

Близько 100 правоохоронців, які захищали місто протягом місяця, повертаються додому. На зміну їм прибув новий загін прикарпатських колег.

Із закінченням бойового відрядження бійців зведеного загону поліції Івано-Франківської області привітали заступник начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області Вадим Філашкін та начальник Маріупольського відділу поліції Микола Побойний, інформує Відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Донецькій області..

"Дякую за сумлінну службу в зоні АТО,  зазначив Вадим Філашкін. – Завдяки вашій допомозі не допущено порушень в роботі життєво важливих об'єктів Маріуполя, місто живе спокійним життям".

За вагомий особистий внесок у протидію злочинності, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість у зміцненні правопорядку на території проведення АТО та активне сприяння роботі ОВС Донецької області троє бійців зведеного загону, які особливо відзначилися, нагороджені пам’ятними та цінними подарунками.

Наказом начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області всьому особовому складу зведеного загону правоохоронців з Прикарпаття оголошено подяку.

У свою чергу, командир загону висловив подяку керівництву Національної поліції в Донецькій області та місцевому населенню за підтримку і сприяння, надане правоохоронцям під час несення служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: