fbpx

Уже другий місяць вихованці 21-ї школи очікують відкриття спортзалу. ВІДЕО

Суспільство 16:12, 07.10, 2016

Уже другий місяць поспіль вихованці 21-ї школи очікують відкриття спортивної зали. Її ремонт розпочався ще у червні, але роботи тривають і досі.

Дирекція школи нарікає на підрядника. Кажуть, у виконавців робіт то матеріалу не вистачає, то самих робітників немає на місці. А тим часом педагогам доводиться проводити планові уроки деінде. Коли сприяла погода, займалися на свіжому повітрі. Тапер фізкультура викладається в навчальних класах та актовій залі. Освітяни розповідають, старий спортзал вже був непридатним для подальшого використання. Тому звернулися до міської влади з проханням допомогти у реконструкції, інформує ТРК "Вежа".

В мерії кажуть, здача об’єкту затрималась у зв’язку з виконанням супровідних робіт. Під час реконструкції підлоги підрядники виявили, що сантехніка в критичному стані. Відтак подтебує негайної заміни. Тож вирішили комплексно відремонтувати спортивний зал. Вартість робіт – понад 350 тисяч гривень.

В 21-й школі навчається понад 1000 дітей. Незважаючи на відсутність належної інфраструктури, серед учнів досить популярні спортивні секції, розповідають педагоги. Збірні команди займають призові місця на місцевих юніорських чемпіонатах.

Реконструкцію зали підрядники обіцяють завершити до кінця тижня. На оновленому майданчику відбудеться турнір серед учнівських команд. Спортивне свято в 21-ій школі заплановане на Покрови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: