fbpx

В Афінах презентували виставку художніх творів франківського митця Петра Грицюка

Культура 15:46, 02.07, 2015

Днями у Культурно-інформаційному центрі Посольства України в Грецькій Республіці відбулося відкриття виставки художніх творів українського митця – художника і поета, громадського діяча Петра Грицюка "На гранях суперечностей".

Виставка в столиці Греції проходить за організаційної ініціативи Посольства України в Грецькій Республіці, управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківського краєзнавчого музею. За словами організаторів, мистецька акція проходила у рамках заходів з популяризації позитивного іміджу України за кордоном та  ознайомлення широкого грецького загалу з українською культурою і творчими надбаннями українських митців.

Під час церемонії відкриття виставки перед численними гостями виступили Посол України в Грецькій Республіці Володимир Шкуров, заступник Генерального директора Львівської національної галереї мистецтв ім. Б. Г. Возницького, мистецтвознавець Христина Береговська, сам митець – Петро Грицюк.

Виставка художніх творів Петра Грицюка триватиме в Культурно-інформаційному центрі Посольства України в Грецькій Республіці до 3 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: