fbpx

В ІФНМУ почався традиційний студентський Кубок з міні-футболу. ФОТО

Спорт 20:01, 23.02, 2019

В Івано-Франківському національному медичному університеті розпочався традиційний студентський Кубок з міні-футболу. В масштабних змаганнях беруть участь понад 30 студентських команд.

Вже традиційно студентські футбольні баталії відбуваються на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання, за підтримки ректора університету Миколи Рожка, керівництва кафедри-господаря та Студентського парламенту ІФНМУ, передає прес-служба університету.

"Цього року в Кубку грає 31 команда,  розповідає співорганізатор змагань, член Студентського парламенту ІФНМУ Станіслав Марусин.  Це менше, ніж минулого року. Причина в тому, що деякі минулорічні команди, за які виступали студенти одного курсу і факультету, вирішили об’єднатися, щоб стати сильнішими. Тому ми маємо оновлені цікаві команди-учасниці і ще цікавіші змагання".

Кубок почався у середу, 20 лютого, з матчів 1/16 фіналу. Ця стадія триватиме до понеділка, 25 лютого. Після цього відбудеться додаткове жеребкування, і в середу, 27 лютого, почнеться 1/8 фіналу.

"Цей Кубок ми проводимо вже кілька років поспіль, тож він став традиційним. Вже в перші змагальні дні ми бачимо, що у спортзал приходять багато одногрупників та друзів наших футболістів і активно підтримують команди,  продовжує Станіслав Марусин.  Також дуже приємно, що є кілька команд студентів першого курсу університету та нашого медичного коледжу, які вирішили спробувати свої сили. Це завжди цікаво".

Звісно, фаворитами змагань є команди старших курсів, які тренуються і грають разом не перший рік. Наразі перші матчі не принесли сенсацій  сильніші почали з перемог, та досвід минулих років каже, що матчі на виліт завжди приносять сюрпризи, тож попереду нас чекають цікаві протистояння. За перебігом змагань можна слідкувати на сторінках Студентського парламенту в соціальних мережах Facebook та Instagram. Також організатори обіцяють налагодити відеотрансляції матчів у соцмережах. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: