fbpx

В Івано-Франківській мерії запровадили систему консультативних опитувань. ВІДЕО

Суспільство 12:10, 23.06, 2017

Право голосу кожного мешканця міста та навіть вулиці чи кварталу. В Івано-Франківській мерії запровадили систему консультативних опитувань.

Раніше іванофранківці мали можливість висловити власну думку лише в режимі онлайн. Проте, як показує практика, не всі освоїли електронну систему голосування. Тож чиновники вирішили повернутися до традиційних методів спілкування з громадою, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Для організації колективного референдуму потрібно зібрати більше половини людей, котрих стосується конкретне питання. Дільниці для голосування будуть розміщені в тамтешніх бібліотеках та відділеннях центру надання адмінпослуг.

Окрім оргкомітету, за голосуванням стежитиме спеціальна комісія. Ініціатори проведення такого референдуму повинні запропонувати її склад, відповідно до встановлених квот.

Крім того, нещодавно мерія запустила онлайн додаток "Голос громади". Саме тут прогресивні іванофранківці можуть залишити власні пропозиції та скарги. А також проголосувати за ініціативи міської влади.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: