fbpx

В Івано-Франківську біля вокзалу планують зробити базар замість розв'язки

Суспільство 07:03, 17.02, 2015

Сьогодні на виконком виноситься питання "Про тимчасове розташування місць (тимчасових споруд) для здійснення торгівлі продовольчою та промисловою групами товарів на куті вулиць Привокзальна-Вовчинецька".

Таким чином, влада планує розширити ринок, який обслуговує ПП "Вотум", пише журналіст Юрій Кривень у Фейсбук. Територія, на яку планують розширяти торгівлю, входить у проект будівництва транспортної розв'язки. Тому якщо комерсантам вдасться дотиснути, то замість покращення транспортного руху отримаємо чергові торгові намети.

Зазіхання на цю землю тривають вже близько півроку, нагадує журналіст. Спочатку ПП "Вотум" планувало викупити цю ділянку на аукціоні, але таке рішення було заблоковане у міській раді.

Рішення про розширення ринку вносилось на виконком наприкінці 2014 року, але тоді не вистачило голосів для його ухвалення.

Швидше за все, ініціатори цього разу краще підготувались і є достатня кількість голосів.

"Влада декларує, що торгівля там буде тимчасово. Ми ж знаємо, що у нашій країні немає нічого стабільнішого за тимчасове. Плани забудови ринків у центрі міста лише підтверджують цю тенденцію", – підсумовує Юрій Кривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: