fbpx

В Івано-Франківську дамби річок почали гірше прибирати

Суспільство 15:10, 16.06, 2015

В Івано-Франківську замість КП "ДРЕУ" прибирання сміття здійснює підприємство "Форп-груп", а вивезення – АТП-0928. Протягом цього року ситуація погіршилась.

На цьому наголосив керуючий справами Івано-Франківського МВК Андрій Лис сьогодні на оперативній нараді у міського голови.

"Спочатку довго не встановлювали контейнери. А коли встановили, вони були перевантажені сміттям. Сміття було і за межами контейнерів. Цієї суботи контейнери повивозили, а сміття навколо – залишили",  зазначив Лис.

Начальник "Муніципальної інспекції з благоустрою" Степан Кукула відзначив, що останнім часом ситуація із прибиранням та вивезенням сміття покращилась, а проблеми були помічені лише на дамбі поблизу вулиці Хоткевича. Підприємець отримав зауваження та пообіцяв, що прибирання проводитиметься регулярно.

Головний комунальник міста Михайло Смушак відзначив, що підприємство "Форп-груп" отримало попередження і в разі порушень договір з Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку буде розірвано.

"Ми часто-густо ДРЕУ сваримо, але все пізнається в порівнянні. Все-таки більш-менш ДРЕУ прибирало… Чистіше було!" – наголосив міський голова Віктор Анушкевичус.

Він зауважив, що Департамент "не вилазитиме з доган", якщо ситуація не виправиться.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: