fbpx

В Івано-Франківську Форум збирає активних вчителів

Політика 13:29, 09.11, 2018

Близько двохсот учасників збереться на Форум активних вчителів "Нові горизонти" вже цієї суботи, 10 листопада, в Івано-Франківську. Педагоги, директори навчальних закладів, психологи, працівники освіти реєструються на подію.

У програмі заходу – виступи спікерів-експертів та практиків щодо інноваційних підходів у викладанні та навчанні майбутніх педагогів, громадянської освіти. Майстер-класи на теми самоосвіти, управління часом, як провести цікаве заняття (дебати, настільні ігри), менторинг для вчителів, як розвивати лідерство в дітях і в собі.

Також на учасників чекає дискусія із представниками влади про виклики та можливості Нової школи.

На участь у Форумі зареєструвались представники не тільки Івано-Франківщини, але й Закарпатської, Тернопільської, Львівської областей і міста Києва.

Оксана Керницька, заступник директора Галицької гімназії: "Іду на Форум активних вчителів, тому що кожен педагог завжди повинен прагнути до вдосконалення своєї педагогічної майстерності, поповнення багажу власних знань і компетентностей. Сподіваюсь, що на Форумі учасники таки досягнуть бажаних цілей".

Галина Михайлюк, вчитель Католицької загальноосвітньої школи-гімназії св. Василія Великого: "Йду на Форум, щоб дізнатись про інновації в освітній сфері. Сподіваюсь у спілкуванні з іншими вчителями обмінятись досвідом та збагатитись новими знаннями, щоб далі їх застосувати під час уроків".

"Галицька Партія вже неодноразово проводила менш масштабні освітні зустрічі в Івано-Франківську, Львові, Тернополі, Галичі, Городенці та інших райцентрах. Ми бачимо затребуваність таких заходів, особливо зараз – в час реформи. І це наштовхнуло нас на думку провести велике зібрання, де ми всі могли б обговорити хвилюючі питання Нової школи, обмінятися досвідом, надихнути одне одного", – говорить голова Івано-Франківської обласної організації УГП Любомир Романчук.

Участь у Форумі безкоштовна, але реєстрація – обов’язкова: https://u.nu/pkw6. Сьогодні – останній день реєстрації.

Організатори: Українська Галицька Партія, ГО "Інститут стратегічного партнерства", ГО "Івано-Франківськ – найкраще місто для життя".

Партнери заходу: Тренерська група "Інша освіта", Центр дитячого розвитку "Чомусик".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: