fbpx

В Івано-Франківську на концерті Ніни Матвієнко зібрали кошти на підтримку ветеранів АТО

Політика 11:58, 16.10, 2015

В Івано-Франківську під час концерту Ніни Матвієнко в рамках туру "Ми єдині і Україна у нас одна" збирали кошти на підтримку ветеранів АТО та їх сімей.

В Івано-Франківську, за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса, відбувся благодійний концерт Героя України, народної артистки України Ніни Матвієнко в рамках туру "Ми єдині і Україна у нас одна". У зв’язку з несприятливими погодними умовами концерт перенесли у приміщення Івано-Франківського облмуздрамтеатру. Протягом двох годин шанувальники таланту та прихильники Ніни Матвієнко мали можливість послухати душевні українські пісні у виконанні відомої співачки та двох її молодих колег – Світлани Весни і Дмитра Андрійця.

Заслужена артистка України Ніна Матвієнко відзначила, що їй дуже сподобався Івано-Франківськ, який виглядає гармонійним та доглянутим.

"У вас дуже гарне, доглянуте місто. Одразу видно, що Івано-Франківськ має доброго господаря. Проте ми дуже часто починаємо цінувати щось чи когось лише тоді, коли втрачаємо. Якби я жила в Івано-Франківську, то хотіла би бачити його міським головою Віктора Анушкевичуса і обов’язково проголосувала б за нього. Адже він завжди шукає шляхи вирішення проблеми, можливість допомогти, шукає стежку до людей", – сказала Ніна Матвієнко на завершення виступу.

Під час концерту всі охочі мали змогу долучитись до благодійної ініціативи Ніни Матвієнко – збору коштів для адресної допомоги місцевим ветеранам АТО та їхнім сім’ям, які через посередництво ГО "Обласна спілка учасників АТО" будуть адресно передані тим, хто їх сьогодні найбільше потребує.

Передвиборна агітація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: