fbpx

В Івано-Франківську на прибирання сміття на дамбах річок виділили 100 тисяч гривень, прибиральники хочуть мільйон

Суспільство 12:05, 30.06, 2015

В Івано-Франківську за прибирання навколо контейнерів та вздовж берегів Бистриць на дамбах комнунальне підприємство хоче 1 мільйон гривень.

Про це повідомив сьогодні на оперативній нараді в МВК директор Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

Власне Департамент несе відповідальність за чистоту дамб і є замовником відповідних робіт. 

За словами Михайла Смушака, підрядник, а це КП "ДРЕУ", робить все, що може за запропоновану суму – 100 тис. грн.

КП "ДРЕУ", яке раніше займалося прибиранням берегів річок, заявляє, що може взятися за прибирання при належному рівні оплати – близько 1 мільйона гривень. У цю суму входить косіння трави та вивезення сміття.

"Понад місяць ми говоримо про це питання. Це так звана реформа Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку, коли запустили приватників. Є дві фірми, а сміття як лежало, так і лежить. І дуже гарна картина для людей, які йдуть на річку, а там лежить сміття. Департамент мав би нести за це відповідальність. Як мінімум – мають не отримати премію, як максимум – дати їм по догані, можливо, почнуть рухатися", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Андрій Лис.

Міський голова дав доручення до 10 липня навести порядок на дамбах, пригрозивши, що жоден працівник департаменту не буде премійованим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: