fbpx

В Івано-Франківську нагородили найкращі будинкові комітети та ОСББ

Суспільство 12:10, 28.09, 2014

25 вересня 2014 р. за участю заступника міського голови Руслана Гайди в залі засідань виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відбулось нагородження переможців щорічного міського огляду-конкурсу на кращий будинковий, територіальний комітет та краще ОСББ 2014 року.

Відповідно до протоколу комісії з проведення міського огляду-конкурсу на кращий будинковий, територіальний комітет та краще ОСББ 2014 року переможцями визнано: територіальний комітет мікрорайону "Опришівці"; будинковий комітет на вул. Надвірнянська, 30; ОСББ "Садиба на Каскаді" на вул. Миколайчука, 26 та ОСББ "Південне" на Південному бульварі, 33.

Також конкурсна комісія відзначила в номінації "Краще озеленення": будинковий комітет на вул. Миколайчука, 11 та ОСББ "Південний бульвар, 35".

Не оминули увагою члени конкурсної комісії: будинковий комітет на вул. Гната Хоткевича, 46, корп. 5; ЖБК-12 на вул. Івана Павла ІІ, 25; ОСББ "Драгоманова, 12" на вул. Драгоманова, 12 та ОСББ "Андромеда" на вул. Сорохтея, 14 а.

Огляди-конкурси на кращий будинковий, територіальний комітет, краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку будуть проводитися і надалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: