fbpx

В Івано-Франківську обрали «Принцесу клубів-2014» та «Юного джентльмена-2014»

Суспільство 14:46, 23.06, 2014

19 червня 2014 року на літній сцені парку відпочинку ім. Тараса Шевченка вже вшосте відбулось традиційне і найулюбленіше свято дітей молодшого шкільного віку «Принцеса клубів та Юний джентльмен-2014».

Як повідомили КУРСу у прес-службі міськвиконкому, десять вихованок з клубів «Мрія», «Прометей», «Ліра», «Оріон», «Романтик», «Юність», «Сучасник», «Мангуста», «Ринг» змагалися за титул «Принцеса клубів-2014», а шість вихованців – за титул «Юний джентльмен-2014».

Перш ніж отримати це високе звання, учасники подолали ряд випробувань. Спочатку вони розповідали про себе, потім представили на суд журі домашнє завдання. Принцеси виготовили композицію «Райська насолода» з квітів та цукерок, а джентльмени – казкові корони для принцес. В конкурсному випробуванні «Мій талант» діти співали, танцювали, читали вірші.

Найпочесніший титул «Принцеса клубів-2014» виборола Яцишин Юліана з клубу «Ліра». Титул I та II «Віце-Принцес-2014» відповідно були присвоєні Данилюк Романії (клуб «Романтик») та Копаниці Діані (клуб «Оріон»).

«Юним джентльменом-2014» став Стефанів Тарас з клубу «Мангуста». Титули I та II «Віце джентельмена-2014» відповідно були присвоєні Мельничуку Денису (клуб «Ліра») та Макогону Миколі (клуб «Ринг»).

Решті учасницям та учасникам були присвоєні почесні титули.

Конкурсантам також були вручені оригінальні дипломи і солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання, а переможниці – корону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: