fbpx

В Івано-Франківську поховали 21-річного бійця "Айдару" Василя Білика

Суспільство 12:20, 29.07, 2014

Сотні прикарпатців прийшли в Меморіальний сквер попрощатися із загиблим в зоні АТО 21-річним городенківцем, бійцем добровольчого батальйону "Айдар" Василем Біликом.

Панахида та прощання із загиблим героєм відбулися в Будинку Скорботи. Звідти траурна хода рушила до Меморіального скверу, де і відбувся обряд поховання.

Заступник міського голови Івано-Франківська Михайло Верес висловив співчуття родині та друзям загиблого та сподівання, що це востаннє на Прикарпатті хоронять молодих захисників Батьківщини.

Також співчуття родині висловили побратими Василя з батальйону "Айдар" та 11-ї сотні "Самооборони", з якими Василь перебував на Майдані у Києві.

Нагадаємо, Василь Білик загинув внаслідок поранення у живіт 27 липня 2014 року в боях антитерористичної операції на Луганщині.

Довідка:

Василь Білик, 15.08.1992 р. н.

Василь Білик народився в м. Києві. Навчався у Богородчанському військово-технічному ліцеї, середню школу закінчив у м. Городенка Івано-Франківської області.

З 14 грудня 2013 року був учасником подій на Євромайдані в м. Києві.

Після повернення з Майдану записався добровольцем у батальйон "Айдар" і був направлений у Луганську область.

22 липня 2014 року під час несення варти захищав знімальну групу ТСН каналу "1+1", яка потрапила під обстріл, знімаючи сюжет про бійців батальйону "Айдар".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: