fbpx

В Івано-Франківську представили "Наш край" – "партію не популістів, а господарників"

Політика 13:33, 18.09, 2015

До політичної партії "Наш край" увійшли представники органів самоврядування, підприємці, волонтери.

Команду в Івано-Франківській області представив голова обласного осередку партії Руслан Гусак.

Він зауважив, що через новий закон "Про місцеві вибори" кандидати можуть висуватись лише через політичні партії.

"Це політична партія не популістів, а господарників… Ми вступили в цю політичну силу, щоб перш за все представляти інтереси господарників, людей робітничих професій, які забезпечують комфорт і життя людей в нашому краї", – розповів Гусак.

"Насправді мешканцям Івано-Франківська та області все одно, яка політична сила буде вивозити сміття, прибирати, забезпечувати комфорт. Людям найголовніше, щоб в тому домі, де вони живуть, був затишок, діти росли здорові, щасливі. Тому люди, які присутні в нашій партії, робили роботу не на словах, а на ділі",  додав голова осередку.

За його словами, у партії немає одноосібного лідера, тому кожен може проявити себе. Єдиний політичний лідер може стати "ідолом, який не завжди належним чином поводить себе і кидає тінь на цілу політичну силу". Тому до прикарпатської команди "Нашого краю" увійшли лікар-неонатолог, викладач медичного університету, доцент Зоряна Кочерга; голова села Старий Лисець, голова асоціації сільських та селищних рад Тисменицького району Анатолій Лущак; забудовник Василь Друк; волонтер Степан Бацала та інші.

Журналісти поцікавилися, чому серед членів "Нашого краю" є кілька колишніх "регіоналів". Руслан Гусак пояснив, що не всі члени "Партії регіонів" погані, а ті, хто мав необережність зв’язатися з нею, як і всі інші, також повинні мати право на помилку.

"Якщо людина зробила помилку і вона це осягнула, подумала, зрозуміла і покаялась, якщо на її руках нема крові, тому що вона не була частиною виконавчої влади, я вважаю, що людині треба дати шанс, щоб вона жила і рухалась вперед", – пояснив Гусак.

Сьогодні, за словами членів партії, вони ще не готові озвучити імена кандидатів, яких висуватимуть по всіх виборчих округах і на посаду міського голови, оскільки діятимуть згідно з новим "недосконалим і недолугим" законом "Про місцеві вибори" і оголосять списки з 21 вересня. Руслан Гусак лише зазначив, що в партії є чимало гідних кандидатів.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: