fbpx

В Івано-Франківську продовжується сезон нічних велоекскурсій

Суспільство 10:01, 17.06, 2014

Нещодавно на Прикарпатті відбувся ще один етап акції «Нічний вело-Франківськ». Жителі й гості міста мали нагоду не тільки проїхатись на своєму двоколісному другові, але й насолодитись неймовірними легендами й історіями старого Івано-Франківська.

Цього разу маршрут охопив одну з найзеленіших частин міста. Загальна протяжність мандрівки становила близько 10 км. Екскурсанти на чолі з гідом Василем Лютаном побували на семи об’єктах: площі Андрея Шептицького, біля пам’ятників Євгену Коновальцю, Степану Бандері, Тарасу Шевченку, стадіоні «Рух», міському озері й м’ясному клубі «Кондрат».

Одна з найбільших переваг велоекскурсії – безкоштовна участь. Учасники платять тільки за прокат велосипеда, якщо не мають власного. Кінцева точка кожного маршруту слугує пунктом здачі орендованого транспорту.

За словами організаторів, Медичної фундації Прикарпаття, такого роду акції не тільки збагачують наші знання й відкривають таємниці Станіславова, але й з користю впливають на здоров’я та фізичний стан учасників.

Наступні велоекскурсії відбудуться 22 та 29 червня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: