fbpx

В Івано-Франківську пройшла молодіжна Хресна Дорога

Суспільство 22:10, 01.04, 2016

Вчора у Меморіальному сквері Івано-Франківська з благословення митрополита Івано-Франківського УГКЦ кир Володимира Війтишина відбулася молитовна акція.

Хресна Дорога, під час якої молодь молилися і співала страсні пісні, була присвячена єдності, миру і спокою в Україні та всім, хто поневолений недугою алкогольної залежності, інформує прес-служба МВК. Очолив молитву о. Ярослав Рохман, голова Івано-Франківського осередку руху "За тверезість життя".

"Ми молилися за мир і єдність українського народу, за всіх померлих в боротьбі за Україну. Кожна стація – це біль і плач за тих, хто сьогодні воює і відстоює нашу батьківщину на Сході України. І герої не вмирають, вони вічно будуть в наших серцях. І молимося за їх безсмертний подвиг", – кажуть організатори.

По завершенні Хресної Дороги о. Ярослав виголосив науку про важливість молитви за алкозалежних людей та цінність і значення Книги тверезості, яка, як зазначив отець, є благословенна духовним проводом Церкви як духовна зброя проти гріха пияцтва та допомога для визволення з хвороби алкогольного узалежнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: