fbpx

В Івано-Франківську розпочався третій сезон "Школи етикету"

Стиль життя 14:20, 07.11, 2018

6 листопада в Івано-Франківську розпочався третій сезон "Школи етикету", яка традиційно відбувається в рамках програми Олександра Шевченка "Країна Гідності і Правди".

Розвиток освіченої, розумної, креативної та інтелігентної молоді, та й загалом суспільства – це вимога сьогодення, пише Фіртка.

Ділиться секретами етикету та гарних манер, розповідає про почуття смаку та відкриває таємниці ділового спілкування засновниця школи краси "Ювента", експерт з етикету, стилю і краси, директор "Школи Леді", один із тренерів на шоу "Від пацанки до панянки" Тетяна Терсенова-Заводовська.

"Бачимо, що навіть сьогодні, коли інформації є чимало, люди цікавляться живим спілкуванням та можливістю почути перевірені факти. Але найголовніше, напевне, – це можливість отримати інформацію доступною мовою, а не премудрими термінами. Адже усі мої лекції побудовані на життєвих історіях та прикладах з нашого буденного життя. Такий формат інформації легко сприймається та запам’ятовується на підсвідомому рівні. До того ж завжди є діалог та величезна кількість запитань. Я дуже рада, що маю змогу поділитись своїми знаннями з франківцями і зробити свій вклад у розвиток суспільства", – наголосила Тетяна Терсенова-Заводовська.

Попередні заняття "Школи етикету" відбувались за переповнених залів, їх відвідало за три роки проекту близько тисячі людей різного віку. Не став винятком і цей сезон.

На вступну лекцію, темою якої стала історія етикету та його місце у житті українців, прийшло близько двох сотень слухачів, серед яких не лише представниці прекрасної статі, а й чоловіки та навіть діти.

На наступних трьох лекціях франківців вчитимуть правильно говорити, доречно одягатися, ефективно вести переговори та гідно триматися за столом.

"Важливо, що ініціатива Олександра Шевченка знаходить розуміння і позитивні відгуки у серцях франківців. Особливо цінно, що на кожній лекції Школи для слухачів бракує місця, а лектору не вистачає часу, щоб відповісти на кожне запитання з залу. У "Школі етикету" немає жодних обмежень, адже вчитись етикету ніколи не буває запізно. Це частина повсякденного життя успішної людини", – підсумувала керівник "Школи етикету" Світлана Оришко.

Нагадаємо, проект стартував в Івано-Франківську два роки тому. Заняття в школі етикету безкоштовні, тож організатори запрошують усіх охочих. Наступна зустріч відбудеться вже 13 листопада о 18:00 у готелі "Станиславів", що по вул. Чорновола.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: