fbpx

В Івано-Франківську швейний цех данського виробництва "HRT Textiles" набере на роботу до 150 працівників

Суспільство 19:01, 05.10, 2016

В Івано-Франківську відкрили швейний цех данського виробництва "HRT Textiles Івано-Франківськ". Тут шитимуть дитячий одяг відомих європейських брендів, який експортуватимуть у країни Європи та Азії.

"Наша компанія не має власної трогової марки, ми шиємо для відомих марок по всьому світу. У нас уже є офіс у Львові, й ми розглядали кілька областей, куди б хотіли розширюватися. Вибрали Івано-Франківськ, адже чули багато хороших відгуків про ваше місто", – розповів директор "HRT Textiles" в Україні Назар Бичишин.

Зараз в івано-франківському цеху працює 30 жінок, та вже найближчим часом їх кількість збільшать до 50. А в довгостроковій перспективі на виробництво плануються набрати 100-150 працівників, інформує прес-служба МВК.

На початок відкрили лише лінію пошиття з новим японським обладнанням, проте в планах відкриття відділу вологої обробки, пакування та контролю якості.

Це вже друге данське підприємство, що відкрилося у нашому місті. Минулого тижня в Івано-Франківську відкрилася лабораторія для прототипування електроніки фірми "ЕКТОS".

"Тішить, що наше місто приваблює інвесторів, і європейські підприємці обирають Івано-Франківськ для розширення свого виробництва. У нас хороша кредитна історія, одні з найнижчих податків серед українських міст, а також ми супроводжуємо створення бізнесу, допомагаємо з проходженням адміністративних процедур. В Івано-Франківська сприятливий інвестиційний клімат, який ми будемо розвивати", – зазначив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: