fbpx

В Івано-Франківську стартує проект "Молодь і влада"

Суспільство 12:01, 22.09, 2014

В Івано-Франківську розпочався прийом заявок-анкет на участь у проекті "Молодь і влада".

Проект "Молодь і влада" був започаткований Івано-Франківським молодіжним міськвиконкомом у співпраці з Молодіжною адміністрацією Івано-Франківської області за сприяння міської та обласної влади. Проект традиційно дає можливість активним, ініціативним молодим людям, що навчаються на 3-5 курсах вищих навчальних закладів або закінчили їх і бажають пов’язати свою кар’єру з роботою в органах влади та місцевого самоврядування, можливість спробувати свої сили, стажуючись у структурних підрозділах міського виконавчого комітету та Івано-Франківської ОДА.

Голова Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому та координатор проекту "Молодь і влада" Ірина Рабарська розповіла, що минулого року у зв'язку з подіями, які відбувались в Україні, програму довелось скоротити і спростити. Зокрема, було заплановано, що найкращі стажери проекту "Молодь і влада" відвідають місто-побратим Івано-Франківська у Литві – Тракай, але поїздку довелось скасувати.

"Цього року стажування відбуватиметься тільки у структурних підрозділах МВК. Ми вагались, чи варто його проводити, але міський голова зазначив, що ми його обов’язково проведемо. Наша молодь уже в серпні почала цікавитись, коли ми його розпочнемо. Ми постараємось із координаторами провести його на високому рівні. Традиційно відбудуться тематичні зустрічі, будемо ознайомлювати із роботою комунальних підприємств, спробуємо організувати виїзне стажування в одне з українських міст, долучатимемо стажерів до різноманітних заходів та проектів. Проте і ситуація в країні теж вноситиме корективи, віримо, що найближчим часом настане мир і зможемо провести найкраще стажування для нашої молоді", – зазначила Ірина Рабарська.

"Будемо раді, якщо в проекті візьмуть участь і переселенці. Я думаю, для них це буде дуже хороший досвід та можливість познайомитись із нашою молоддю, побачити зсередини, як функціонує влада та які у нас на Західній Україні живуть люди", – додала Ірина.

Для участі в проекті "Молодь і влада" необхідно прийти в МВК та заповнити анкету до 22 жовтня 2014 року. Після цього потенційний учасник повинен буде пройти співбесіду. Після того, як відібрані учасники пройдуть стажування, вони отримають відповідний сертифікат та рекомендацію на зарахування у кадровий резервний склад міськвиконкому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: