fbpx

В Івано-Франківську стартував благодійний аукціон з продажу гуцульських зґард

Суспільство 12:26, 08.07, 2014

Команда прикарпатських митців та журналістів для допомоги місцевим військовим, які несуть службу у зоні АТО, організувала благодійний аукціон з продажу гуцульських зґард, а зібрані кошти обіцяють витратити на першочергові потреби військовослужбовців.

Організатори зазначають, що акція «Придбай зґарду – захисти українського вояка»  це благодійна мистецька акція зі збору коштів на купівлю військової амуніції для батальйону «Айдар» та 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області.

На аукціоні виставлено сотню власноруч вилитих ливарником Всеволодом Бажалуком гуцульських зґард, проте, як відмітив Всеволод, якщо аукціон пройде вдало, кількість лотів може бути збільшено.

Кілька днів тому благодійний аукціон стартував на Фейсбук-сторінці проекту, за цей час уже продано близько 15 згард, вартість яких коливається від 150 до 750 гривень. Гроші будуть витрачені на придбання бронежилетів, касок, розгрузок, ліхтарів та інших необхідних івано-франківським воякам речей.

10-12 липня волонтери проекту проведуть благодійний аукціон з продажу зґард на фестивалі «Артполе» в Унежі. Під час фестивалю усі охочі зможуть придбати зґарди або ж залишити благодійну пожертву у скриньці для пожертв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: