fbpx

В Івано-Франківську "Теплокомуненерго" підніме тарифи на опалення

Суспільство 16:44, 02.10, 2018

Сьогодні в ДП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" відбулись громадські обговорення щодо перегляду тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення, бюджетних установ та інших споживачів.

В компанії збираються підняти тарифи на централізоване опалення і постачання гарячої води.

Як зазначають в ТКЕ, чинні тарифи на послуги були встановлені на рівні витрат 2011 року та коригувалися лише через зміну паливної складової.

На необхідність зміни тарифів вплинули кілька чинників: зростання прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати для працівників, збільшення вартості води, зростання ціни на природний газ, електрику, встановлення органами місцевого самоврядування тарифу на виробництво теплової енергії установками, що працюють на альтернативних видах палива.

"Зростання чинних тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання забезпечить надійність та безперебійність проходження опалювального періоду 2018-2019 років та якість комунальних послуг",  наголошують в "Теплокомуненерго".

1

2

Підняти тарифи планують після початку опалювального сезону. Для цього потрібне погодження НКРЕКП.

Як писав КУРС, ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" планує підвищити тариф для населення на 18%, а для юридичних осіб і бюджетних закладів – на 30%.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: