fbpx

В Івано-Франківську триває будівництво першої церковної лікарні в Україні

Здоров'я 09:15, 24.08, 2018

Івано-Франківське Архієпархіальне управління УГКЦ продовжує будівництво повноцінної клініки Святого Луки. Вона стане першою церковною лікарнею в Україні.

На сьогодні завершені всі монолітні та муровані роботи. Також здійснено гідроізоляцію та утеплення тераси, повідомляє "Католицький оглядач".

Зараз у будівлі виконуються штукатурні роботи та триває прокладання слаботочних і електричних мереж. Окрім того, уже підписано договір на закупівлю віконних та фасадних світлопрозорих конструкцій.

Майбутня клініка матиме шість поверхів та надаватиме медичні послуги широкого профілю. В новій будівлі будуть лабораторія крові, магнітно-резонансна томографія; комп’ютерна томографія; флюорографія; кабінети лікарів-консультантів різних напрямків, дві операційні кімнати та 25 палат для післяопераційного та стаціонарного обслуговування.

Хоча багато роботи ще попереду, однак будівництво повноцінної клініки Святого Луки прямує до свого завершення. Сьогодні, дотримуючись плану, виконано близько 45% усіх робіт, а вже до кінця 2018 року планується завершити будівельні роботи, а з 2019 року розпочнуться оздоблювальні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: