fbpx

В Івано-Франківську відбудеться боксерський турнір пам’яті Петра Мицика

Спорт 09:17, 23.05, 2014

В Івано-Франківському коледжі фізичного виховання відбудеться ювілейний X турнір пам’яті Петра Мицика.

Як повідомили "Курсу" у прес-службі облдержадміністрації, змагання організовуються Тисменицькою районною федерацією боксу. За словами заступника директора департаменту-начальника управління спорту департаменту освіти, науки, сім’ї молоді та спорту Євгена Карабіна, участь у змаганнях візьмуть збірні команди Івано-Франківської, Вінницької, Львівської, Хмельницької  областей. Поєдинки судитимуть місцеві судді, а також запрошені з Донеччини, Запоріжжя, Хмельницького та Чернівців, серед яких суддя міжнародної категорії АІВА Петро Яцик.

У змаганнях візьмуть участь три молодіжні команди. Спортсмени змагатимуться в 10 вагових категоріях у двох вікових групах (1996, 1997 р. н.)

Прикарпатську команду представлятимуть досвідчені спортсмени, серед яких Володимир Федорак, який брав участь у чемпіонаті світу з боксу серед юнаків в Болгарії, а також молоді юнаки, що вже стали призерами чемпіонату України з боксу.

Євген Карабін, у свою чергу, висловив подяку тренерському персоналу Прикарпаття, мовляв, незважаючи на складну фінансову ситуацію, яка зараз в області і в Україні в цілому, вони підтримують молодих спортсменів та сприяють розвитку спорту в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: