fbpx

В Івано-Франківську відбудеться перший кольоровий забіг "Sint ColorRun"

Стиль життя 10:42, 03.09, 2014

У рамках підготовки до проведення "Франківського півмарафону" 13 вересня в центрі міста відбудеться перший кольоровий забіг "Sint ColorRun" з використанням фарб Холі.

"Захоплюючі старти без часу та переможців, де десятки бігунів обсипають з ніг до голови різнокольоровими порошкоподібними барвниками на кожному кілометрі дистанції!" – йдеться у повідомленні про захід у соцмережах.

Для участі у заході потрібно зареєструватись до 10 вересня (Реєстраційна форма). Реєстраційний збір – 30 грн. Усього для учасників передбачається 200 місць. 

Організатори пропонують людям, які зареєструвалися, участь у найяскравішому старті року. Розминку перед забігом проведе професійний тренер. Кожен отримає власний пакетик з порошкоподібним, гіпоалергенним, абсолютно безпечним барвником. Усі учасники отримають реєстраційні номери та можливість пробігти 2 км маршруту з 3 кольоровими зонами, де бігунів обсипатимуть абсолютно безпечними барвниками волонтери. Окрім цього, можна буде взяти участь у майстер-класах та музичному святі. 

Особлива умова участі – біла футболка.

 Унікальний забіг стартуватиме 13 вересня о 15.00 з Вічевого майдану.

Нагадаємо, у рамках "Франківського півмарафону" організатори відзняли перший український мотиваційний відеоролик та провели ряд заходів, серед яких перший костюмований забіг, патріотичний забіг у вишиванках, спортивна фотосесія.

80% отриманих в рамках заходів "Франківського півмарафону" коштів передадуть на допомогу пораненим в АТО бійцям, а 20% піде на реалізацію проекту БО "Дім Сірка" зі стерилізації собак у Івано-Франківську

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: