fbpx

В Івано-Франківську відбувся кардіологічний дискусійний клуб

Здоров'я 17:55, 01.07, 2015

За сприяння Національної медичної академії післядипломної освіти імені Платона Шупика, Івано-Франківського національного медичного університету та департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації відбувся кардіологічний дискусійний клуб на тему "Коморбідні стани у хворих з серцево-судинними захворюваннями".

У відкритті засідання КардіоКлубу взяли участь ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко та в.о. директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирон Матейко.

Як зазначив проректор з наукової роботи ІФ НМУ Ігор Вакалюк, для медиків є надзвичайно важливими підготовка та підвищення кваліфікації. Адже лікар, починаючи зі студентської лави, має вчитися все своє життя.

Про важливість післядипломної освіти говорила також професор кафедри кардіології та функціональної діагностики НМАПО ім. П. Л. Шупика Марина Долженко. За її словами, кардіологічний майстер-клас має стати ще однією черговою сходинкою в освіті медиків Прикарпаття, яка дасть змогу більш детально і уважно лікувати пацієнтів. Також, як зауважила спеціаліст, виїзні заняття в обласні центри і райони допомагають поширити знання серед лікарів, що і є чи не найважливішим в роботі викладачів післядипломної освіти.

Учасники клубу мали можливість проявити себе, показати свої знання і вміння на заняттях в малих групах, які проводилися в інтерактивному режимі з розбору клінічних випадків протягом 40 хвилин.  

На завершення всі учасники отримали сертифікати.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: