fbpx

У Франківську відбувся обласний молодіжний квест "Відповідальність починається з мене"

Суспільство 17:56, 27.11, 2015

Захід організувала громадська рада з питань молодіжної політики за підтримки управління молоді і спорту облдержадміністрації.

Квест роблять, щоб популяризувати діяльності молодіжних громадських організацій міста та області. Команди учасників представляли навчальні заклади обласного центру. На кожній із 10 станцій учасники проходили завдання-тренінги, відповідали на різноманітні питання, вчились вести дебати, проявляли знання англійської мови та артистичні здібності на станції клубу КВН, таким чином знайомившись з діяльністю громадської організації.

В ході виконання одного із завдань без жодних документів кожна команда на вулиці збирала 100 грн з благодійною метою. В результаті 851 гривню передали на реалізацію дитячої мрії  поїздку на міжнародні спортивні змагання.

Першою до фінішу дійшла команда Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, яка отримала головний приз – скриньку з монетами та кубок. Усі інші 9 команд нагороджені подяками від організаторів та блокнотами "Молодь Прикарпаття" і "Відповідальність починається з мене".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: