fbpx

В Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу серед юнаків 2001 року народження

Спорт 09:43, 23.05, 2014

В Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу на призи «Пістинська джерельна вода» серед юнаків 2001 року народження і молодші.

Як повідомили "Курсу" у прес-службі міськвиконкому, участь у змаганнях взяли ДЮСШ "Говерла-2003", ДЮСШ №2,  БК Говерла,  м. Коломия, м. Калуш, а також гостями баскетбольного свята були юні гравці з м. Самбір.

Змагання проводились за коловою системою. Кожна команда зіграла по п'ять ігор.

Окрасою турніру стала гра за перше-друге місця між командою БК Говерли і м. Самбір, у якій на останніх хвилинах перемогу виборола команда м. Самбір, рахунок 32:29. Не менш запеклою стала гра за третє місце між командою Калуша і Коломиї, у якій в овер-таймі схилити фортуну на свій бік вдалося калушанам, рахунок 29:27.

За результатами змагань: перше місце — м. Самбір, друге місце — БК Говерла, третє місце — м. Калуш, четверте місце — м. Коломия, п’яте місце — ДЮСШ "Говерла-2003", шосте місце — ДЮСШ №2. Турнір проводився за підтримки міської федерації баскетболу і ДЮСШ "Говерла-2003".

Всі переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, кубками і цінними подарунками.

Організатори турніру ДЮСШ "Говерла-2003" висловлюють подяку ректорату Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника за сприяння в організації турніру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: