fbpx

В Івано-Франківську відкриється виставка живопису неповносправних дітей

Суспільство 15:44, 14.06, 2016

18 червня о 13.00 у фортечній галереї "Бастіон" відкриється виставка робіт неповносправних дітей "Нерозгадані почуття". Твори виконані у техніці живопис пальцями вихованцями Залучанського та Коломийського дитячих будинків-інтернатів.

Як зазначають організатори виставки, діти люблять перевіряти все на дотик. Чутливість пальців дає можливість відтворювати особисті враження, спостереження та почуття. У такому малюванні немає правил, аналогів, рухових обмежень. Малювання пальцями (інтуїтивне малювання), як відомо, також є чудовою вправою для розвитку дитини. 
 
Також під час виставки буде представлена серія листівок "Нерозгадані почуття", в основу яких і лягли твори неповносправних дітей.
За допомогою листівок організатори виставки – волонтери БО "Українська благодійницька мережа" хочуть поінформувати суспільство про права неповносправних дітей на розвиток та навчання. 

 

Проект серія листівок "Нерозгадані почуття" реалізується у рамках програми "Активні громадяни" за сприянням літературного угруповання "СТАН", ГО "Д.О.М.48.24" при фінансовій підтримці Британської Ради в Україні. 

Виставка триватиме до 3 липня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: