fbpx

В Івано-Франківську відкрили новий дитячо-юнацький центр

Культура 15:23, 07.10, 2014

Новий дитячо-юнацький центр знаходиться за адресою вул. Сахарова, 27-а.

В новому центрі діятимуть гуртки: танцювальний – КСТ "Динамо", вокальний – "Школа Ірини Шабан", художня студія, гуртки "Природа в народознавстві" та "Природа крізь призму англійської мови" – міська дитяча екологічна станція, а також драматичний гурток та Молодіжний клуб від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Директор Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Леся Зваричук каже, що педагогічні працівники дитячо-юнацького центру для юних мешканців мікрорайону організовуватимуть різноманітні заходи як в мікрорайоні, так і в приміщенні центру.

"Ця площа пустувати не буде, адже дуже багато дітей відвідує наші клуби. Постійно зростає кількість охочих, адже це безкоштовно. Діти можуть перебувати протягом дня під наглядом педагогів ще й брати участь у різних заходах, забавлятися, розвиватися", – зазначає Леся Зваричук.

У Центрі дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання займається близько 200 дітей віком від 5 до 18 років. Леся Зваричук сподівається, що з відкриттям нового приміщення у наступному році кількість відвідувачів зросте до 500 осіб.

В актовому залі ДЮЦу проходитимуть концертно-розважальні заходи закладу, а також вечори відпочинку для активістів дитячо-юнацьких клубів Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

До слова, Інвестором будівництва ДЮЦ виступило ТОВ "Спілка забудовників". Будівлю звели всього за 10 місяців. При цьому, над приміщенням Центру ще 9 поверхів житлових приміщень – це 126 квартир. Вартість квадратного метра складала 5,5 тисяч гривень. Усі квартири вже продані. Ключі власникам передав керівник ТОВ "Спілка забудовників" Микола Филюк, а документи на квартири пообіцяли дати власникам ближчим часом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: