fbpx

В Івано-Франківську відкрили приймальню Громадської ради при обласному УМВС України

Суспільство 09:31, 10.12, 2014

Громадська рада при УМВС України в Івано-Франківській області підбила підсумки своєї роботи за поточний рік.

За словами голови Громадської ради Віталія Чорненького, члени ради брали активну участь у суспільному житті держави та області, зокрема здійснювали виїзди у Київ на Майдан, виступали на масових заходах у Івано-Франківську, підтримуючи євроінтеграційні прагнення українського народу. Проводилися спільні відпрацювання громадських формувань та нарядів міліції з охорони громадського порядку. Після Революції гідності до складу Громадської ради увійшли представники громадських організацій, які брали активну участь у подіях на Майдані, повідомили КУРСу в СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

З початку оголошення антитерористичної операції радою порушувалося питання щодо підготовки та спорядження батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Івано-Франківськ", що дало змогу в подальшому покращити матеріально-технічне забезпечення та бойове злагодження підрозділу. Громадська рада відшукала можливості та надала матеріальну допомогу працівникам міліції, які брали участь в АТО, на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

З ініціативи Громадської ради при УМВС створено такі ради при семи міськрайвідділах міліції, а також комісію по співпраці з Державтоінспекцією та делеговано представників для участі в кадровій та житлово-побутовій комісіях обласного управління внутрішніх справ. Налагоджено плідну співпрацю з ветеранською та профспілковою організаціями прикарпатської міліції.

Член Громадської ради при УМВС, представник Самооборони Тарас Дем’янів розповів про співпрацю з обласною Державтоінспекцією. Зокрема, про участь громадськості в проведенні профілактичних відпрацювань "Перевізник", "Спецсигнал", "Номерний знак" та інших.

Присутній на засіданні начальник УМВС в області Микола Семенишин зазначив, що робота Громадської ради стає дедалі якіснішою та ефективнішою. Керівник прикарпатської міліції подякував громадським активістам за плідну співпрацю, підтримку правоохоронців, які несуть службу в зоні АТО. Загалом на сході України виконували службові обов’язки з охорони громадського порядку, відстоювання територіальної цілісності та суверенітету держави понад 500 співробітників органів внутрішніх справ Прикарпаття. Після повернення їх заохочують відомчими відзнаками та матеріальною винагородою, а більше трьох десятків міліціонерів удостоєні державних нагород.

На засіданні Громадської ради при УМВС було повідомлено про відкриття приймальні, яка працюватиме по вівторках і четвергах із 12 до 14 години, а в суботу – з 12 до 17 години за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 46. За словами заступника голови Громадської ради при УМВС Ростислава Гудзінського, з початку року до членів ради звернулися більше 140 громадян, за зверненнями яких правоохоронні органи відкрили дев’ять кримінальних проваджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: