fbpx

В Івано-Франківську відкрився перший простір для шанувальників вінілу – S2dio. ФОТО

Стиль життя 16:49, 16.12, 2017

У S2dio охочі можуть послухати музику з платівок різних музичних стилів та напрямків – від року до електронної музики, а також випити доброї кави чи чаю.

Тут діятиме школа для діджеїв, де кожен охочий зможе спробувати навчитися міксувати на діджейському пульті власну музику.

За словами засновника S2dio Романа Мартинчука, більш відомого, як DJ Dobro, цей простір має культурно-просвітницьку місію – об’єднувати людей, які цінують музику. Роман мріяв про власний музичний клуб вже близько 10 років. Протягом останніх років він зрозумів, що в людей є попит на вінілові платівки.

"А зараз з’явилося бажання організувати культурно-діджейський простір, тобто цікаво надавати такі послуги,  ділиться Роман. – В мене було величезне бажання навіть якщо не грати у Франківську, то якось себе реалізовувати – хоча би знімати чи стрімити відео з гарною локацією".

Діджей пояснює, що на сьогодні практично немає україномовного контенту про огляди діджейського обладнання чи як взагалі робити музику.

"Амбіції в мене надзвичайно великі. Я хочу заявити про Франківськ на весь світ за допомогою онлайн-стрімів", – додає DJ Dobro та каже, що така практика популярна у відомих європейських клубах.

Також у S2dio можна проконсультуватися щодо ремонту старих програвачів для платівок, а також щодо необхідної техніки для діджеїнгу.

Простір працюватиме з 11.00 до 19.00 щодня. Адреса простору: вул. Січових Стрільців, 13 (6-й поверх висотки Укртелекому), вхід від вулиці Левка Бачинського, код на вхідних дверях #4230 або #7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: