fbpx

В Івано-Франківську відкриють громадську приймальню Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ)

Суспільство 10:31, 22.08, 2014

У приймальні УГСПЛ працюватимуть досвідчені юристи та адвокати, які допомагатимуть громадянам не тільки порадами, але й готуватимуть позовні заяви, звернення та скарги до органів державної влади та місцевого самоврядування.

Унікальний багаторічний досвід та залучення фахівців Української Гельсінської спілки з прав людини дозволять при потребі вирішувати особливо гострі проблеми громадян на всеукраїнському рівні, а також апелювати до Європейського Суду з прав людини.

Відкриття Громадської приймальні УГСПЛ в Івано-Франківській області стало можливим завдяки співпраці з ТОВ "Лекс Консалтинг" та фінансовій підтримці Шведського агентства міжнародного розвитку SIDA.

Прес-конференція з нагоди відкриття приймальні УГСПЛ в Івано-Франківську відбудеться у вівторок, 26 серпня, в приміщенні готелю "Станіславів" (вул. Чорновола, 7, 4-ий поверх).

В прес-конференції візьмуть участь Максим Щербатюк, програмний директор Української Гельсінської спілки з прав людини, та адвокат Володимир Костюк, керівник ТОВ "Лекс Консалтинг", визнаний одним з лідерів України у сфері податкового права за результатами міжнародного рейтингу The Legal 500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: