fbpx

В Івано-Франківську відкриють виставку живопису "буремних часів застою"

Стиль життя 02:01, 21.11, 2014

Івано-Франківський Центр сучасного мистецтва запрошує на виставку Ореста Заборського, а також на майстер-класи і цикл-лекцій. Відкриття – 21 листопада.

Виставка рисунків художника, який більшу частину свого життя присвятив вихованню та навчанню молодого покоління, Ореста Заборського, створених у 60-70-х рр. ХХ ст., та серія майстер-класів і лекцій допоможе охочим ознайомитися з маловідомою широкому загалу творчістю вправного митця та пізнати атмосферу "буремних років часів застою", уважним співставити з тим, що маємо тепер, а допитливим зрозуміти, чому так живемо.

Орест Мар’янович Заборський народився 2 лютого 1947 в Станіславі. В 1967 закінчив навчання в Одеському художньому училищі, а в 1972 – в Львівському поліграфічному інституті. З 1974 працював на викладацькій роботі в ПТУ та Дитячій художній школі, де навчав дітей живопису, композиції, рисунку. Бере участь у республіканських, всесоюзних і міжнародних виставках з 1969 р. В 1986 мав персональну виставку в Івано-Франківському краєзнавчому музеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: