fbpx

В Івано-Франківську відновлять пляжні зони після повені. ВІДЕО

Суспільство 17:33, 30.05, 2019

Для комфортного та затишного відпочинку ще торік на березі Бистриці Солотвинської комунальники облаштували пляж. Змонтували так звані грибочки та насипали довкола білого піску. Однак після повені засмагати вже ніде.

Роздягальні, волейбольний майданчик та урни для сміття – відпочинкові зони на берегах Бистриці Солотвинської та Надвірнянської в Івано-Франківську були сповна укомплектовані. Та після проливних дощів відкриття літнього сезону переноситься. Натомість комунальникам доведеться попрацювати над відновленням місцевих пляжів, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Пісок на береги річок цього разу не завозитимуть. Адже, як свідчить практика, це марна трата коштів, оскільки річка періодично змінює русло, стверджують у департаменті житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міськради. Наразі на порядку денному – прибрати гілля дерев, яке залишилося на берегах після повені.

В Івано-Франківську існує один сертифікований пляж – на міському озері. Там розташований рятувальний пост. А дно водойми регулярно очищують від сторонніх предметів. Та все ж іванофранківці в більшості віддають перевагу відпочинку на Бистриці. Саме тому минулого року у міській раді вирішили облаштувати там своєрідні пляжі для більш комфортного відпочинку містян у районі вулиць Хоткевича, Флоцької та Пасічної. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: