fbpx

В Івано-Франківську відремонтували БТР. ФОТО

Суспільство 11:40, 14.09, 2015

Працівники ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод" відремонтували старий бронетранспортер БТР-60 для передачі українським військовим у зону бойових дій. Громада села Побережжя Тисменицького району також передала на Схід "ВАЗ".

Відремонтовану техніку передали сьогодні представникам влади.

Голова обласної ради Василь Скрипничук зазначив, що спробує поїхати в зону бойових дій та власноруч передати техніку батальйону "Карпатська Січ". Він планує провести на Сході місяць.

Він подякував усім причетним до ремонту цієї техніки та вручив грамоти і грошові премії. Також подякував Михайлу Бойчуку ("Хіміку") та громадськості, які знайшли цей БТР та передали для ремонту.

Директор заводу Ярослав Ленів розповів, що працівники відновили роботу двигунів, електропроводку, яка захищена від різних радіоперешкод, відновили зарядку акумуляторів, зробили захисну решітку, складну конструкцію поворотного кругу, куди кріпиться кулемет.

"Я радий, що ми долучилися до загальної справи, яку робить наша держава, ми проявили свою громадську позицію у такий спосіб. Ми надіємось, що ця техніка збереже життя наших бійців на фронті", – зазначив Ярослав Ленів.

Громада села Побережжя також долучилася до доброї справи та відремонтувала старий "ВАЗ", який також передадуть на Схід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: