fbpx

В Івано-Франківську визначать кращого держслужбовця

Суспільство 06:39, 15.06, 2016

Протягом 15-16 червня 2016 року на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (далі – Центр) проводиться другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" в Івано-Франківській області серед працівників місцевих державних адміністрацій.

Відкриття ІІ туру Конкурсу відбудеться 15 червня 2016 року о 10.00 год. в Центрі.

У конкурсі змагаються державні службовці – працівники обласної та районних державних адміністрацій у двох номінаціях: "Кращий керівник" і "Кращий спеціаліст".

Конкурсні випробування другого туру Конкурсу проводяться у три етапи:

перший етап – співбесіда з питань державного управління;

другий етап – виконання практичних завдань і тестів з питань службової етики та етикету;

третій етап – публічні виступи учасників з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.

До участі у Конкурсі рішенням організаційного комітету у цьому році допущені 40 учасників – переможців першого туру Конкурсу, з них 12 працівників обласної та 28 працівників районних державних адміністрацій.

Протягом 15 червня у центрі проводяться перший і другий етапи, а 16 червня проходитиме третій етап конкурсних змагань.

Переможців Конкурсу визначатиме організаційний комітет з проведення другого туру Конкурсу в області, утворений наказом Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях від 1 квітня 2016 року №18.

Переможці і кращі учасники (лауреати) Конкурсу будуть представлені на обласному та районних заходах з відзначення Дня державної служби. 

Переможці другого туру Конкурсу в Івано-Франківській області восени візьмуть участь відповідно у номінаціях "Кращий керівник" і "Кращий спеціаліст" серед працівників обласних і районних державних адміністрацій у третьому турі Конкурсу, на загальнонаціональному рівні фахового змагання успішних управлінців, що відбуватиметься у м. Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: