fbpx

В Івано-Франківську визначили кращих МНСників

Спорт 16:40, 11.06, 2014

Змагання з пожежного спорту пройшли в Івано-Франківську. На стадіон ім. Героїв-пожежників приїхали рятувальники з усієї області, щоб позмагатися за звання кращої команди.

Начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Володимир Чернецький розповів: «Сьогодні проходять обласні змагання між підрозділами Івано-Франківської області. Змагання проводяться з п’яти видів: підйом штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі, подолання 100-метрівки з перешкодами, підйом трьохколінною драбиною, пожежна естафета чотири по 100 метрів та бойове розгортання з подачею води у мішень».

Беруть участь у змаганнях рятувальники, які знаходяться на постійному бойовому чергуванні. У своїх підрозділах вони найспритніші. Вони постійно тренуються і займаються. Учасники змагань перевиконують нормативи для пожежників. На четвертий поверх простий пожежник у повному спорядженні повинен підніматися за 40 секунд, спортсмени же роблять це за 13 секунд, пише Галицький кореспондент.

Пожежний спорт розвивається і має перспективу стати олімпійським видом спорту. Ним уже пробують займатись жінки. Переможці змагань отримають сертифікат на суму п’ять тисяч гривень.

12

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: