fbpx

В Івано-Франківську визначили найкращих інтелектуалів області серед молоді

Суспільство 16:16, 17.04, 2015

16 квітня 2015 року в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене" в кінотеатрі "Люм'єр" відбувся фінал обласного інтелектуального турніру серед молоді з гри "Що? Де? Коли?", організований управлінням молоді і спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківським Клубом метикуючих.

З вітальним словом для учасників виступив начальник управління молоді і спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Ростислав Микитюк.

"Такий турнір наше управління проводить вперше, адже ми повинні створювати умови, що сприяють всебічному розвитку молоді з інтенсивною інтелектуальною спрямованістю, розширенню їх світогляду, ерудиції, бо саме вони є майбутнім нашої держави", – зазначив очільник управління. 

В турнірі взяли участь 12 команд  представники молодіжних громадських організацій, органів молодіжного студентського самоврядування, учні та студенти навчальних закладів всіх рівнів акредитації віком до 28 років, які за результатами трьох відбіркових етапів вийшли у фінал.
Президент Івано-Франківського клубу метикуючих Володимир Макаров підготував цікаві питання, завдяки яким учасники продемонстрували усі свої інтелектуальні вміння та навички повною мірою, пише КУРС з посиланням на Управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА у соцмережі.

Перемогу виборола команда з м. Івано-Франківськ "Сорока Хічкока", друге місце посіла команда м. Коломия "КЕПК", третє – команда "Медик" Косівського району. Усі учасники були нагороджені грамотами за активну участь у чемпіонаті, які вручив начальник управління молоді і спорту.

Команди-призери отримали медалі та кубки, а переможеці ще й статуетку сови – символ турніру. Також кожна команда визначила свого найактивнішого учасника, який теж отримав окрему грамоту.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: