fbpx

В Івано-Франківську визначили найспортивнішу сім'ю

Спорт 22:35, 16.05, 2016

Днями у спортивному залі Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру відбувся спортивний фестиваль "Мама, тато, я – спортивна сім’я".

Організатором змагань був міський центр "Спорт для всіх". Сім сімей мали нагоду проявити свої сили у п’яти командних естафетах, за підсумками яких і визначались переможці та призери змагань.

Третю сходинку зайняла сім’я Гутовських, на другому місці розташувалась сім’я Табачин, а звання найспортивнішої здобула сім’я Козарук.

Привітати та нагородити всіх учасників завітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та директор Департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко.

"Мені приємно, що я маю можливість бути на такій події разом з вами. Такі заходи потрібно проводити в Івано-Франківську, і чим більше, тим краще. Я думаю, що у нас досить масштабний графік спортивних заходів до кінця року. Хочу подякувати нашим спортивним родинам, адже спорт – це є життя. А Івано-Франківськ – місто життя. Для всіх учасників ми підготували подарунки",  зазначив Руслан Марцінків.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: