fbpx

В Івано-Франківську визначили переможців V бієнале "Фотопортрет". ФОТО

Культура 16:42, 08.05, 2015

У виставковому залі Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України відкрилась виставка робіт учасників V бієнале "Фотопортрет" ім. Степана Назаренка. Сьогодні організатори озвучили імена переможців.

Серед учасників конкурсу – фотографи з усіх областей України, а також представники країн Східного партнерства. Серед них – як імениті майстри фотосправи, так і нові обличчя. Кілька талановитих майстрів отримали подарунки від партнерів бієнале. Від НСХУ визначили шість переможців.

Золотий медаліст цього року – Олександр Малий з Рівного. Один з членів журі Ростислав Кондрат зазначив, що саме його портрети виконані в унікальній техніці.

"Це відкриття виставки, яке нас дуже втішило. Журі було дуже вражене. Автор працює в унікальній технології, яка була винайдена ще у 1851 році",  зазначив Ростислав Кондрат про роботу переможця.

Нагадаємо, бієнале "Фотопортрет" було започатковано 2007 року як вшанування пам’яті видатного івано-франківського фотохудожника Степана Назаренка. Цьогоріч цей конкурс проходить вп’яте

Члени журі – відомі фотографи з різних міст України:  Гліб Вишеславський, Ігор Гайдай, Тарас Перун, Ростислав Кондрат, а також внук Степана Назаренка Андрій. Вони мали непросте завдання – обрати найкращі фотопортрети з-понад семиста заявлених робіт. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: