fbpx

В Івано-Франківську зареєстрували лише десяток ОСББ у цьому році

Суспільство 10:49, 12.07, 2016

З 1000 будинків, які на сьогодні є на балансі Муніципальної інвестиційної управляючої компанії, лише десяток зареєстрували у 2016 році ОСББ.

Про це повідомив сьогодні на оперативній нараді в МВК заступник директора МІУК Олександр Качанко. На сьогодні в Управління не надійшло жодного листа із зазначенням, що громада визначилась із управителем.

Як повідомляв КУРС, згідно із Законом України "Про особливості здійснення права власності в багатоквартирних будинках", який вступив в силу з 1 липня цього року, власники квартир мали визначитися з управителями їх будинків. У випадку, якщо жителі не зможуть самостійно визначитись із управителем, будинки будуть передані на баланс МІУК.

Створені ОСББ вже почали подаватися на співфінансування ремонтних робіт. За словами фінансового директора КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" Наталії Ярощук, успішним прикладом є ОСББ "Едельвейс" на Південному бульварі, 41. Мешканці цього будинку вже заключили договір з МІУК та профінансували свою частину робіт з ремонту даху. Комунальне підприємство заключило договір з підрядниками та вже розпочалися роботи. Усе це зайняло близько тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: