fbpx

В Івано-Франківську затримали дует автомобільних злодіїв

Суспільство 14:21, 05.12, 2014

Міліціонери Івано-Франківського міського відділу внутрішніх справ встановили та затримали двох осіб, які скоювали майнові злочини і заподіяли немало збитків автовласникам.

Мешканці обласного центру спочатку приглядалися до припаркованих у дворах багатоповерхівок автомобілів, а після опівночі виходили на справу. За допомогою молотка один із зловмисників вибивав скло або ж виламував замки й забирав усі цінні речі, які громадяни залишали в салоні транспортних засобів, а це – мобільні телефони, навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли, флешки.

У ході перевірки фігурантів з'ясувалося, що вони мають кримінальний досвід, судимі за вчинення майнових злочинів, інформує КУРС із посиланням на СЗГ УМВС в Івано-Франківській області. 

За цими фактами слідчий підрозділ Івано-Франківського МВ УМВС розслідує кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 КК України.

Всім, хто є власниками транспорту, міліціонери вкотре нагадують елементарні правила безпеки. Обладнайте авто сигналізацією та вмикайте її кожного разу, коли залишаєте автомобіль. Паркуйте машину тільки на стоянках з охороною або в гаражах. Залишаючи свій автомобіль навіть на короткий час, подбайте про те, щоб на сидіннях авто не було речей, що можуть привернути увагу злодіїв – техніки, барсеток, документів, гаманців, одягу та іншого. Пам’ятайте – безпека вашого майна, в першу чергу, залежить від вас. У жодному разі, відлучаючись навіть на короткий проміжок часу, не залишайте ключі у замку запалювання – саме від такої легковажності цього року потерпіли декілька жителів області. Якщо ви стали жертвою автозлодіїв, працівники міліції просять не зволікати – терміново телефонувати на номер "102".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: